Våre nyheter

Hva er nytt?

les mer

Følg oss på FacebookVelkommen til Avalon Spa & Helse

Avalon Spa & Helse AS er beliggende sentralt i Porsgrunn. Avalon Spa ble grunnlagt år 2000 av Annelie & Conny Stausland. Vi er heldige å kunne samarbeide med flere dyktige hud og kroppsterapeuter for å kunne tilby deg det ypperste av behandlinger. Vi er opptatt av å holde oss faglig oppdatert, og vi er stadig på kurser i inn- og utland. Velkommen inn i vår verden!

Våre spesialfelt

  • Akupunktur
  • Massasjeterapi
  • Medisinsk hudpleie
  • Fotpleie


Møt våre terapeuter

Conny Master akupunktør, soneterapeut, kinesologConny har lang erfaring og utdannelse bak seg innen terapeutisk fotpleie, alternativ medisin, og er blandt annet utdannet innen fillers, soneterapi, akupunktur og pedagogisk kinesologi. Hun er også facilitor i kinesologi og underviser i dette. Conny er også utdannet innen diverse spa-behandlinger i både Oslo og Stockholm. Conny har mastergrad i akupunktur fra Akupunktur Universitetet i Danmark, og hun har spesialiseringskurs i og nakkeproblematikk v/ Dr. Ben Benjamin. Conny har tidligere drevet naturmedisinklinikk på sørlandet.
Annelie Massasjeterapeut, kosmetologAnnelie er utdannet massasjeterapeut med idrettsmedisin på Axelsons i Sverige. Hennes spesialitet er myofasciale og rolfing-teknikker, og hun har diverse spesialiseringskurser innen faget av bl.a. anerkjente Dr. Ben Benjamin og advanced rolfer Art Riggs. I tillegg til dette har Annelie bakgrunn innen fargeterapi, kinesologi, akupunktur og diverse spautdannelser fra både inn og utland. Hun har jobbet med både spa og massasje i Gøteborg, samt også med profesjonelle dansere/ musikal-artister fra bl.a. "Cats" og "Fame" i Londons West End. Annelie er også utdannet kosmetolog, og hun jobber med medisinsk hudpleie og med permanent makeup. Annelie har også utdannelse innen psykisk helsearbeid samt veiledning og coaching.

Hesho Hudpleier, vippespesialistHesho er utdannet hudterapeut ved croftholmen VGS, og hun har jobbet med hudpleie i 9 år. Hesho startet egen bedrift i utlandet når hun var 17 år og spesialiserte seg i laser behandlinger. Hun har også bred erfaring fra andre salonger i Norge. Hesho ble en del av vårt team i 2016, men hun bor i England og er gjeste terapaut hos oss. Hesho er også vår vippeekspert, og hun elsker å gjøre dere vippefine! Hennes spesialfelt er classic extentions og russian volum.


 

 


Avalon Spa & Helse AS, Friisebrygga 6, 3921 Porsgrunn. Tlf. 35 55 01 01.
Copyright ©2000 - 2019 Avalon Spa & Helse AS og Blissful. All Rights Reserved . Theme design by TemplateSquare.com