Våre nyheter

Hva er nytt?

les mer

Våre produktserierHvilke merker bruker vi i våre behandlinger?

Avalon Spa & Helse AS er opptatt av å kunne tilby behandlinger med trygge, naturlige og effektive produkter fra naturen. Vi benytter kun det beste i våre behandlinger. Vi forhandler Exuviance, Sixtus, Herba Plus, og Kalo til utsalg. Ved etterspørsel har vi også muligheter til å bestille inn produkter fra våre andre leverandører om du skulle ønske noe fra dems sortiment. Under finner du et udrag av våre leverandører.Om våre produktserier

EXUVIANCE Medisinsk hudpleie for han og henne. Orginalproduktet med AHA og PHA.

Exuviance er utviklet av det amerikanske selskapet Neostrata - et medisinsk-dermatologisk selskap som forsker og utvikler nye produkter for å forbedre hudpleie.
Eierne av selskapet Dr. Eugene Van Scott og Dr. Ruey Yu, begge professorer i dermatologi, oppfant Alpha-Hydroxy Acid teknologien (AHA) 25 år siden og har mer enn 80 verdensomspennende patenter på sine produkter. Mange store kosmetikk firmaer "leier" sine AHA patenter, inkludert Elizabeth Arden, L'Oreal, Avon og Estee Lauder og m.fl.

Exuviances hudpleiesystem er utviklet for å dekke behovene til deg som ikke har behov for å gå til hudlege, men som likevel ønsker å utnytte fordelene ved medisinsk utviklet hudpleie. Exuviance  er både for menn og kvinner. Enten du har hudproblemer eller ikke. Med produkter og behandling bevarer du huden frisk og sunn lenger.

Avalon Spa & Helse har over 16 års erfaring med Exuviance, ettersom vi startet å arbeide med produktene og behandlingene da Exuviance ble lansert i Norge 2003.

AHAVA Active Dead Sea Minerals.

Dødehavet er velsignet med fire kilder til frisk hud, elementer som forekommer naturlig i sitt unike økosystem:

Vann: 32% av vannet i Dødehavet består av mineraler med vitenskapelig beviste hud-sunne egenskaper - den desidert rikeste konsentrasjonen av noen mineraler i vann på planeten. I tillegg er det salte vannet hjemmet til Dunaliella Alger, en unik alge lastet med beta-karoten og inneholder bemerkelsesverdig mange anti-oksidanter og anti-wrinkling egenskaper.

Mud (Leire): Består av lag på lag av sedimentære leire dannet gjennom tusener av år, lagene med unike svart mineral gjørme funnet i Dødehavet regionen gi ekstraordinære mengder magnesium, kalsium, kalium, strontium, bor og jern - til nødvendig å opprettholde en sunn, smidig hud. De naturlige egenskapene til leire har blitt vitenskapelig bevist å gjenopprette smidighet og fuktighet i alle nivåer i altfor tørr hud mens den lindrer og beroliger symptomer som sårhet, ruhet, rødhet og sprekker.

Salt: Naturligvis forfriskende salter i Dødehavet er rike på sunne mineraler, jobber dypt for å berolige og slappe av slitne muskler, starter hudens stoffskifte, og jevne ut ujevnheter for en mykere følelse.

Planter: Ekstrakter av planter i Dødehaves regionen gir naturlig hydrering, beroliger og nære skadet eller irritert hud, og legger en dimensjon av hud-beroligende lettelse og spa-aktig overbærenhet til våre mineral-baserte formuleringer

Avalon Spa & Helse benytter produkter fra Ahava i sine spabehandlinger.THALION Marine kosmetologiThalion er ledende ekspert innen marine kosmetologi og konsentrerer havets skatter i totalt 34 unike behandlingsritualer for ansikt og kropp. Hvorfor velge sjøprodukter? Alger anses som kilden til liv og har vært brukt siden antikken. Likheten mellom vårt blodplasma og sjøvann gjør det mulig for vår kropp å absorbere algenes enestående egenskaper.
Thalion er det eneste merke i verden som utfører hele foredlingsprosessen selv (innhøsting-bearbeiding-ferdig produkt). Dette sikrer en unik kontroll og optimale resultater. Avalon Spa & Helse bruker Thalion i sine signatur og spabehandlinger.
SIXTUSTerapeutiske fotpleieprodukter

Sixtuwohl`s fotpleieserie er basert på alpeurter. Serien har et stort utvalg av spesielt tilpassede prdukter som brukes av fotterapeuter og hudterapeuter i behandlingen av alle typer fotproblemer.

En har lagt vekt på å bruke de rene, naturlige og ufarlige ekstraktene og vitaminene fra plantene. Det er først og fremst den ulike konsentrasjonen og varierende mengden av de rene og naturlige essensielle oljene som gir den effektive og spesielle virkningen av produktene.

Sixtuwohls produktserie består blant annet av fotbalsamer, fotbad, fotspray, spesialkremer for legger og forebyggende og beskyttende produkter mot neglesopp og andre infeksjoner. Avalon Spa & Helse har benyttet Sixtus i sine fotpleiebehandlinger siden vi åpnet i år 2000.

.

 

ST. TROPEZ Verdensledende selvbruningSt.Tropez er en profesjonell selvbruningsserie fra England, som både tilbyr selvbruningsbehandling i salong og selvbruningsprodukter til hjemmebruk. St.Tropez fortsetter å revolusjonere den ultimate selvbruningsopplevelsen med lanseringen av verdens første selvbruningsprodukter med den nye teknologien Aromaguard™. Denne teknologien reduserer selvbruningslukten til et minimum.

“SMELL AS GOOD AS YOU LOOK”

Våren 2009 vil alle St.Tropez selvbruningsprodukter og Everyday produkter inneholder den unike og innovative teknologien Aromaguard™. Huden vil etter påføring av produktene lukte godt, fordi Aromaguard™ reduserer den gjenkjennelige selvbruningslukten med hele 70 %.

Den unike sammensetningen i St.Tropez´ produkter, pleier huden din samtidig som den gir deg farge. En base bestående av Aloe Vera og beskyttende E vitamin gjør produktet trykt, skånsomt og behagelig å bruke. Huden etterlates myk og med en frisk duft, noe som er unikt for selvbruningsprodukter på markedet i dag.

For hudpleiesalonger og spesialister verden over har St.Tropez alltid vært førstevalget når det kommer til selvbruningsprodukter. På Avalon Spa & Helse bruker vi St. Tropez i våre selvbruningsbehandlinger.

GERMAINE DE CAPUCCINI KroppsprudukterGermaine de Capuccini er en hud og kroppspleieserie fra Spania. Vi benytter kakaoprodukter fra dem i vår populære og luksuriøse Hot Chocolat behandling.

 

NIMUE Medisinsk hudpleie, cosmoceuticalNimue er en revolusjonerende serie av hudpleieprodukter som kombinerer det beste vitenskapen kan tilby når det gjelder hudpleie med naturens egne mirakuløse virkemidler. Resultatet av denne utviklingen er et produkt som er basert på den mest avanserte og spennende foryngelsesteknologi tilgjengelig i dag.

Nimue`s produktserie var opprinnelig utviklet i 1994 for det medisinske markedet. Produktene ble brukt før og etter medisinsk-operative prosedyrer. Vi benytter Nimue i våre signaturbehandlinger.

THALI(SENS Marine kosmetologiThali(sens kommer fra franske Thalion, som er ledende ekspert innen marine kosmetologi og konsentrerer havets skatter. Vi benytter produktene i våre spabehandlinger.

 

HERBA PLUS Urtemedisin, kosttilskudd, rensekurHerba Plus har utviklet en unik serie preparater for forebygging, helbred og velvære. Preparatene brukes av både av leger og naturterapeuter i Norge og utland.
For Herba Plus er kvalitet i alle ledd det viktigste. Produktene produseres i Norge etter våre egne resepter og er underlagt den strengeste kvalitetskontroll. Sammensetningen bygger utelukkende på tilgjengelig dokumentert forskning.
.
Avalon Spa & Helse selger Herba Plus produkter som et komplement til våre naturmedisinske behandlinger.

NEULASH Øyenvippe serumNeuLash er et velegnet produkt for kvinner og menn som vil forbedre utseendet på vippene sine på 4-8 uker

Serumet er uten prostaglandinanaloger , rikt på næringsstoffer og har mange fordeler . Serumet er forsterket med Active Eyelash Technology™ (aktiv øyevippeteknologi) og bidrar til å forbedre utseendet til korte, skjøre eller glisne vipper på 4-8 uker.

Avalon Spa & Helse forhandler NeuLash.

 

 

 

 


Avalon Spa & Helse AS, Friisebrygga 6, 3921 Porsgrunn. Tlf. 35 55 01 01.
Copyright ©2000 - 2019 Avalon Spa & Helse AS og Blissful. All Rights Reserved . Theme design by TemplateSquare.com